En Happy Historie – Design by Witt

Min indkøbskurv

Luk

En Happy Historie

HAPPINESS & ELEGANCE

DESIGNED TO MAKE YOU HAPPY

På et gammelt, støvet og hyggeligt værksted, blev en lille, glad hval af træ født.
Siden hvalen Walter blev skabt, har han bragte smil og glæde omkring sig. Walters smil er en påmindelse til andre om, altid at finde en grund til at smile.

Uanset hvad der sker omkring lille Walter, så vil han altid smile. Og når Walter kan finde en grund til at smile, så kan du også. Walters sande styrke ligger nemlig i hans even til, at minde dig om at se positivt på de udfordringer du måtte møde. 

Siden Walter den glade hval blev skabt, har vi designet flere figurer og skabt og bygget et helt koncept og univers op omkring de muntre designs. 
 
Hos Design by Witt brænder vi for det enkle og stilrene design.Vi tror på, at mennesker der lever gladere liv, får et bedre liv, samtidig med at de gør verden til et bedre sted at være.

Vores Tokens of Happiness er designet til at gøre dig glad. De er en daglig reminder om, at der altid er en grund til at smile.

EN GLAD HVAL OG GRØNNE TRÆER

Når du handler hos Design by Witt, hjælper du med at gøre vores klode en lille
smule gladere og grønnere. Det er nemlig dig, der gør det muligt for os, at støtte
op om gode projekter med tætte samarbejdspartnere.
 
VI HAR ADOPTERET EN RIGTIG HVAL

WDC - Whale and Dolphin Conservation gør et fantastisk stykke arbejde, for at
forbedre vilkårene for hvaler og delfiner i verdenshavene. For at støtte op om
deres arbejde, har vi hos Design by Witt adopteret en af deres hvaler, Salt.
 Fun fact: Walter møder faktisk hvalen Salt i bogen om Walter den glade hval. 

DU PLANTER TRÆER MED WALTER DEN GLADE HVAL
Hver gang du handler hos Design by Witt, planter vi et træ i samarbejde med
Global Climate Institute. GCI gør et imponerende arbejde, for at plante træer rundt
omkring i verden. Her inddrager de lokalbefolkningen og sikre de bedste vilkår.  

Endelig er hele vores produktion baseret på bæredygtige materialer.

MARTIN WITT - MANDEN BAG DESIGNET

Gennem sin opvækst var Martin tit at finde i faderens værksted. Her blev der altid rumsteret og arbejdet på nye kreative projekter. 

Det var også her, i smukke grønne omgivelser grænsende op til Gribskov, at Martin har fået sin inspirationen til de forskellige designs. 

Martin ønskede at skabe mere end bare et design. Designet skulle give noget igen og have et formål. Smilet og det muntre udtryk blev DNAét i de ikoniske designs, som er skabt til at bringe smil og glæde omkring sig. 

I dag driver Martin Design by Witt og Witt Publishing med sin kone. Sideløbende holder han foredrag om iværksætteri og værdien af at være tro mod sig selv, i alt hvad man gør. 

VÆRKSTEDET

Det gamle værksted er stadig stedet hvor Martin finder ro og inspiration til sine nye ideer og projekter. Det er også her, at der stadig bliver lavet special editions af de populære designs. 

Du kan også lave din egen glade hval i værkstedet. Der bliver løbende holdt særarrangementer og events i værkstedet, hvor du kan lave din egen glade hval og samtidig få hele historien bag konceptet og firmaet Design by Witt. 

Design by witt, vaerksted, traefigurer

MERE END BARE ET HAPPY DESIGN

Vi ønsker at skabe et helt koncept om happiness. Vores designs er tænkt som en happy påmindelse i hverdagen om, at der altid er en grund til at smile. 

Med hvert design følger en Happiness Note-pad. Brug blokken som et redskab til at styrke dit positive mindset. Hver aften når du du går i seng, kan du skrive ned, hvad der har gjort dig glad.

På den måde vil du slutte dagen af med en positiv refleksion. Ved at  træne og styrke dit positive mindset, får du nemmere ved at møde hverdagens udfordringer med et smil - Ligesom dit Token of Happiness.

Med udgangspunkt i en oprigtig passion for det enkle og stilrene design har ideen altid været at skabe et anderledes, unikt og positivt udtryk, som afspejler en positiv og optimistisk tilgang til livet".    - Martin Witt

Hej med dig !

Tilmeld dig vores nyhedsbrev