En Happy Historie – Design by Witt

Min indkøbskurv

Luk

En Happy Historie

HAPPINESS & ELEGANCE

DESIGNED TO MAKE YOU HAPPY

Hos Design by Witt brænder vi for det enkle og stilrene design.

Vi tror på, at mennesker der lever gladere liv, får et bedre liv, samtidig med at de gør verden til et bedre sted at være.

Vores Tokens of Happiness er designet til at gøre dig glad. De er en daglig reminder om, at der altid er en grund til at smile.

WE ADOPTED A WHALE

Vi ønsker at give lidt tilbage og støtte op om naturen.

Derfor er vores produkter lavet af bæredygtigt træ.

Samtidig støtter vi med din hjælp op om velgørende organistationer med en del af overskuddet.

En af disse er WDC - Whale & Dolphin Conservation, hvor vi bl.a. har adopteret en rigtig hval.

DESIGNEREN MARTIN WITT

Gennem sin opvækst var Martin tit at finde i faderens værksted.

Det er her i smukke grønne omgivelser grænsende op til Gribskov, at inspirationen til de forskellige designs er opstået.

Martin har altid været fascineret af naturen, som også har været en direkte inspirationskilde til de forskellige værker og designs.

VÆRKSTEDET

Det var her i faderens værksted, at ideen til Design by Witt blev manifesteret og etableret. Det var her det hele startede, og det er stadig her de nye designs og "Special editions" bliver udviklet og fremstillet i hånden. Omgivet af træstumper, savsmuld, duften af træ og alle mulige former for redskaber og værktøjer, kommer de forskellige designs og ideer til live på høvlebænken. Først som sjove og finurlige figurer. Så langsomt tilpasset, forfinet og justeret, indtil designet føles helt rigtigt. 
Design by witt, vaerksted, traefigurer

MERE END BARE ET HAPPY DESIGN

Vi er mere end bare et happy design.

Vi ønsker at skabe et helt koncept om happiness. Vores designs er tænkt som en happy påmindelse i hverdagen om, at der altid er en grund til at smile. 

Med hvert design følger en Happiness Note-pad. Brug blokken som et redskab til at styrke dit positive mindset. Hver aften når du du går i seng, kan du skrive ned, hvad der har gjort dig glad.

På den måde vil du slutte dagen af med en positiv refleksion. Ved at  træne og styrke dit positive mindset, får du nemmere ved at møde hverdagens udfordringer med et smil - Ligesom dit Token of Happiness.

Med udgangspunkt i en oprigtig passion for det enkle og stilrene design har ideen altid været at skabe et anderledes, unikt og positivt udtryk, som afspejler en positiv og optimistisk tilgang til livet".    - Martin Witt

Hej med dig !

Tilmeld dig vores nyhedsbrev